Photobucket
Purple Pink
Bonjour!

hello fella nice to meet you

Meet Me There:
*Copy And Paste it into your blog ok?:)


Story supergirl ;) tutorial Chat

Sing a Song

Dream High MV - Dream High by Suzy Taec Soohyun & Wooyoung


This Is Me



Topup

Design by : Aqilah Zahirah
mega giveaway by eeda and Risha
2/13/12 | 3:46 AM | 2 supehero saya


korang nak join jugak  ker kalau nak tekan sini laju~laju atau tekan banner tu ye

jom la masuk syarat~syarat dia tak susah pun senang jer 

Syarat2 :

1. Follow blog Rishah dan Eeda (*wajib)
2.Like fanpage Rishah dan Eeda (*wajib)
3. Add Rishah (*ikut suka hati)
4. Follow dan Like Sponsor . (Sini dan Sini)

Cara2 nk join :

1. Buat satu entry yang bertajuk "Mega Giveaway by Eeda And Rishah"
2. Tepek banner di atas ke dalam entry anda dan linkkan ke sini semula .
3. Tinggalkan URL/ Link blog anda di kotak comment di bawah SAHAJA
4. Tag sekurang-kurangnya 2 org dan pastikan diorang tahu !
 

hadia dia pon best 

  • Header
  • Blouse
  • Shawl
  • Keychain Domo N Blogger
  • Banner bergerak
  • cursor nama sendiri
  • 2X Topup RM5



jom join :)




Thnks for reading my story :)

2 comment(s)
Older Post | Newer Post