Photobucket
Purple Pink
Bonjour!

hello fella nice to meet you

Meet Me There:
*Copy And Paste it into your blog ok?:)


Story supergirl ;) tutorial Chat

Sing a Song

Dream High MV - Dream High by Suzy Taec Soohyun & Wooyoung


This Is Me



Topup

Design by : Aqilah Zahirah
LUCKY DRAW by NHA and FAQIHAH HUSNI
2/18/12 | 5:32 AM | 1 supehero saya

hari dayah nak masuk LUCKY DRAW by NHA and FAQIHAH HUSNI
if korang nak join korang tekan banner tu tau sini kalau tak nak join dayah cubit dia,gurau je,korang jom la masuk lucky draw nie mungkin menang

syarat~syarat dia pon x susah

1. Buat satu entry tentang giveaway/Lucky draw ini.
2. Copy dan paste banner di atas dan linkkan ke entry ini.
3. Boleh follow blog FAQIHAH dan HANIS untuk mengetahui pemenangnya secepat mungkin.
4. Boleh like FANPAGE FAQIHAH and FANPAGE HANIS.
5. Boleh letak banner tersebut di SIDEBAR dan linkkan ke entry ini. (tak wajib)
6. Pastekan URL ENTRY (bukan URL BLOG ANDA) di ruangan comment kat bawah ni. Jangan letak di SHOUTBOX sebab TAK DITERIMA.
7. Like Gambar INI. (akan diperiksa)
8. Tekan dengan ikhlas ITU, INI SANA DAN SINI

cara nak menang?

1. Pemilihan secara rawak/random oleh kami.
2. Top referral iaiitu blogger yang banyak bagi orang datang ke blog kihah dan hanis akan dijadikan pemenang - ada 2 PEMENANG.
3.  Entry paling creative seperti buat puisi or pantun or Video or what ever akan dipilih pemenang juga. 

P/S:akak saya x boleh add org sebab saya kena block :) nanti lepas 14 hari saya add yer :)


Thnks for reading my story :)

1 comment(s)
Older Post | Newer Post