Photobucket
Purple Pink
Bonjour!

hello fella nice to meet you

Meet Me There:
*Copy And Paste it into your blog ok?:)


Story supergirl ;) tutorial Chat

Sing a Song

Dream High MV - Dream High by Suzy Taec Soohyun & Wooyoung


This Is Me



Topup

Design by : Aqilah Zahirah
Contest Awesome Photo by Cik Kira
2/8/12 | 1:18 AM | 0 supehero saya
sapa nak join tekan banner nie,

kalau korang nak masuk syarat~syarat dia x susah pon

1 . mesti ade blog and follow blog Cik Kira *untuk tahu perkembangan semasa .
2 . like fanpage Cik Kira *tak wajib .
3 . like and follow sponsor . ni wajib taw , kalo tak buat serta merta penyertaan terbatal . *dia dah nak bagi hadiah takkan korang tak sudi like and follow diorang .
4 . buat entry ringkas bertajuk "Contest Awesome Photo by Cik Kira" and serta kan sekali gambar korang yang super duper awesome tuh . *jangan lupe tempek banner ;) 
5 . jangan lupa tag kat 3 orang rakan . *lagi ramai lagi cunn .
6 . tinggalkan link entry tersebut dekat comment box saye ;)


syarat yang lain tengok kat sini erk
cik kira



saya pertaruhkan dua gambar nie ;)


saya tag: zura,qistina,syafaatul


P/S:akak , tadi mase like and follow para sponsor akak , sesetengah sponsor takde button follow , takde blog id . and macam-macam lagi.


Thnks for reading my story :)

0 comment(s)
Older Post | Newer Post