Photobucket
Purple Pink
Bonjour!

hello fella nice to meet you

Meet Me There:
*Copy And Paste it into your blog ok?:)


Story supergirl ;) tutorial Chat

Sing a Song

Dream High MV - Dream High by Suzy Taec Soohyun & Wooyoung


This Is Me



Topup

Design by : Aqilah Zahirah
1st Giveaway by Atirah Hayati
2/13/12 | 3:16 AM | 0 supehero saya


dayah ada masuk GA korang nak masuk korang nak masuk tekan sini tau banner tu syarat dia pun tak susah jom la join best hadiah pon mesti menarik


Syarat - syarat penyertaan

1.Terbuka kepada warganegara Malaysia .
2.Perempuan dan lelaki sahaja .
3.Pemenang akan dipilih secara random.
4.Follow BLOG saya  . Like FANPAGE saya . (WAJIB)
Follow TWITTER saya Follow blog kedua saya SINI . (SUNAT)
5.Klik INI & INI 


Cara nak sertai
1.Buat entry bertajuk "1st Giveaway by Atirah Hayati"
2.Letak banner Giveaway dalam entry korang . Ambik banner kat SINI Linkkan terus ke entry ni .
3.Tag 2 orang atau lebih , pastikan diorang tahu pasal GA ni .
4.Tarikh tutup pada 04 April 2012  pada pukul 6petang. 05 April 2012 keputusan.
5.Lepas tarikh tutup , sila check list peserta di blog ini . -Penting-
6.Letak entry GA di ruangan komen di SINI sahaja . di shoutbox or di entry lain , tidak akan dilayan .
Contoh : http://atirahhayati.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-atirah-hayati.html
http://atirahhayati.blogspot.com/ -Direject .


Senarai sponsor (LIKE/FOLLOW/ADD)
Herba Tihara | Blogshop |
Nabila Athirah | Blog | Fanpage |
Asyiqin | Blog |
Maya | Blog |
Yanty | Blog |
Norsyafika | Blog |
Athirah | Blog | Fanpage |
Musfirah | Fanpage |
Cik Eiyra | Blog | Fanpage |
Cik Kira | Blog | Fanpage |
Ieysa Alifah | Blog | Fanpage |
Shamimie | Blog | Fanpage |
Mencari Nur Ilahi | Blog | Fanpage |
LoveBag LoveBag | Blogshop | Fanpage |
Shawl Kami |  Facebook |
Heart Inspiration (Boutique) | Blogshop | Fanpage |
Zulaikha | Blog | Fanpage |
Ayda | Blog | Fanpage | Fanpage II |
Ry Azuin | Blog | Blogshop | Fanpage |
Ieqka | Blog |
Hanis Anasa | Blog | Fanpage |
Cik Ross | Blog | Fanpage |
Mazri Khairil | Blog | Fanpage |
Sarah Adi | Blog |
Atiqah | Blog | Fanpage | *New Sponser
Nana Yaakob | Blog | *New Sponser
Iris Raudhah Collection | Blogshop | Fanpage | *New Sponsor
Modern Hijab | Blogshop | Fanpage | *New Sponsor
Darmia | Blog | Fanpage | *New Sponsor
Shaa Aien | Blog | Fanpage | *New Sponsor

kan dayah dah cakap senang kan2,dah senang tunggu apa lagi jom masuk




Thnks for reading my story :)

0 comment(s)
Older Post | Newer Post