Photobucket
Purple Pink
Bonjour!

hello fella nice to meet you

Meet Me There:
*Copy And Paste it into your blog ok?:)


Story supergirl ;) tutorial Chat

Sing a Song

Dream High MV - Dream High by Suzy Taec Soohyun & Wooyoung


This Is Me



Topup

Design by : Aqilah Zahirah
1/31/12 | 6:54 AM | 0 supehero saya


ASSALAMUALAIKUM

Hari kat sekolah ada pejumpaan kelab dan persatuan,tak delah best sangat BTW dayah masuk persatuan Komputer,punyalah ramai sampai sesak makmal paling ramai form 1,form 2 perempuan lapan orang dua oarang kwn dayah nama dia najiha dengan Syafaatul lagi pastu yasmeen dengan yang lain semua india.pastu kitaorang buat pelantikan masa pelantikan tu diorang cadangkan amir(tergelak dayah tengok mengelabah semacam macam orang tak tentu arah)pastu ada la dua orang budak lelaki kelas mana tah diaorang dapat jadik pengerusi dengan setiausaha yasmeen dapat jadik bendahari amir pulak dia jadik AJK.lepas habis perjumpaan tu kitaorang masuk kelas.masatu time cikgu MUHA guru kelas dayah pastu cikgu suruh keluarkan buku gadis genius first Hilal baca then tetiba cikgu  suruh dayah pulak baca then faris pulak baca pastu entah apa diorang cakap tetiba cikgu tukar topik haduihh untung dapat cikgu cam nie pastu dayah kena buat nota agama untuk kelas ok la tapi yang tak oknye bila kena buat dengan Akmal kawan dayah semua dapat ngan geng sendiri tapi pape pon semua dayah kena buat pemalas la Akmal nie nasib Syafaatul nak tolong kalau tak,tak siap la jawabnye.then turun solat sebelum gi solat singgah bilik guru nak cari buku Syafaatul x jumpa pastu cikgu Azuraidah panggil then kitaorang gi la kat cikgu,cikgu pesan suruh kitaorang beritahu pasal homework cikgu x masuk pon kena buat homework lepas tu kitaorang turun solat dah siap solat semua naik...masa balik gi singgah bilik guru jap cari cikgu siti sari x jumpa balik masa ontheway tu teman fida gi kedai tu je la 

BYE


SAMBIL TULIS SAMBIL DENGAR LAGU FAV DAYAH <3



Thnks for reading my story :)

0 comment(s)
Older Post | Newer Post